Results 1 to 7 of 7

Thread: Upgrade the laboratory

  1. #1
    Senior Member Drazjah's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    South of France
    Posts
    226

    Upgrade the laboratory

    Can I upgrade my laboratory while I upgrade troops like goblins??

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    361
    Quote Originally Posted by Drazjah View Post
    Can I upgrade my laboratory while I upgrade troops like goblins??
    I actually had this same question. I was once upgrading a troop in the lab and had like a day left, then I started upgrading my lab and that took 4 days. When the lab was done, my troop I was upgrading was done too. So I'm guessing it does it simultaneously, but I'm not 100% sure. Can anyone verify?

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Neverland
    Posts
    4,103
    Quote Originally Posted by l2djae View Post
    I actually had this same question. I was once upgrading a troop in the lab and had like a day left, then I started upgrading my lab and that took 4 days. When the lab was done, my troop I was upgrading was done too. So I'm guessing it does it simultaneously, but I'm not 100% sure. Can anyone verify?
    You are right.

  4. #4
    Senior Member Drazjah's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    South of France
    Posts
    226

    Unhappy

    So ? Can I upgrade my laboratory or I have to wait the end of the upgrade?

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    361
    Quote Originally Posted by PedroLee View Post
    You are right.
    Awesome. Thanks Pedro!

    Quote Originally Posted by Drazjah View Post
    So ? Can I upgrade my laboratory or I have to wait the end of the upgrade?
    Yes, you can do both simultaneously. And FYI, only upgrading the Laboratory requires a builder. If you're researching (aka upgrading your troops), you don't need a free builder.

  6. #6
    Centennial Club Rach's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    146
    but I believe once you start an upgrade to the lab you cannot go back and research troops, you have to do the troops first and then the lab for them to be simultaneous

    Level:99 TH:9
    Clan: Highgarden
    www.clashofthrones.org


  7. #7

    help too

    I upgraded my lightining spell in the laboratory and about 8 hours through that i decided to upgrade my laborotory.

    now there is 23 hours remaining on the laboratory and im wondering what happened to my lightning spell that i upgraded.

    just worried that it will vanish.

    ive read from some other people that they say the laboratory upgrade takes priority over the troops/spells upgrade ie the troops/spell upgrade will resume after the laboratory upgrade is done.

    Can someone reassure me on this plz.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •