Results 1 to 8 of 8

  Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: Why the Laboratory have snow?

  1. #1
    Fresh Spawn
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Spain
    Posts
    7

    Why the Laboratory have snow?

    I am using iOS and I have updated to the versión 13.0.31 but the Laboratory level 10 keep the snow thematic.

    Please fix it

    eWvdxO9.jpg
    Last edited by Krasimir; February 19th, 2020 at 11:55 PM.

  2. #2
    Super Member toofinedog's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Standing outside a broken Clan Castle with Gold in my hand
    Posts
    950
    That isn’t snow. It’s Wizard Tears.

  3. #3
    Centennial Club
    Join Date
    Nov 2019
    Location
    Florida
    Posts
    120
    Is there a button to turn off the snow in settings?
    Last edited by Popovichtown; February 20th, 2020 at 12:33 AM.

  4.   This is the last staff post in this thread.   #4
    Quote Originally Posted by Popovichtown View Post
    Is there a button to turn off the snow in settings?
    Only when snow is on, which it currently isn't.

    Why it hasn't melted yet from the Op's lab, I don't know.
    Quote Originally Posted by Grill View Post
    But when something like an update is to be expected all stupid breaks loose and it just becomes an idiot storm of catastrophic proportion.
    Quote Originally Posted by Lady Maverick View Post
    Any more balance to th10 will make th10 broken...
    My stats (main account)

  5. #5
    Forum All-Star PaluEF's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Farming
    Posts
    4,483
    Interesting: my Lab L11 has no snow on it; but my mines, collectors, huts and several other buildings haven’t melted yet .

  6. #6
    Super Member toofinedog's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Standing outside a broken Clan Castle with Gold in my hand
    Posts
    950
    Now that you mention it, my Yeti Barracks have ice all over them.

  7. #7
    New Bloke/Chick
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    47
    Help my Ice Golems still have snow on them from the Christmas update.

    Please fix thank you.
    Last edited by pannath; February 20th, 2020 at 03:22 AM.

  8. #8
    Centennial Club
    Join Date
    Nov 2019
    Location
    Florida
    Posts
    120
    Quote Originally Posted by pannath View Post
    Help my Ice Golems still have snow on them from the Christmas update.

    Please fix thank you.
    Well, the Ice Golems need to have snow on them, or else they will melt.
    Last edited by Popovichtown; February 20th, 2020 at 04:36 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •