Results 1 to 10 of 10

Thread: Transfer station

  1. #1

    Transfer station

    make a "transfer station" where you can send x amount of troops between home base and builder base. Thus a fun way to combine bases a little more than just double cannons and adjustable archer towers.

  2. #2
    Forum Champion PhilISuppose's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    with the mushrooms
    Posts
    5,476
    Because there are no spells in Builder Base, troops have abilities (Sneaky for the archer, etc)
    We don't need them brought to main base with that

    1 vote No

    Your brilliant new idea is already ruled out, here. Why CWL is straight after Season Pass ends, here.
    There's no matchmaking in CWL. Contact support, here, forum players can't always help.
    Current trader cycle. Before posting, are you just feeding the troll?

  3. #3
    Forum Elder JohnnyPC's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    On the Meridian of Misery
    Posts
    2,423
    2 vote No

    10chars

  4. #4
    Forum Champion Phoenix1027's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    The Land
    Posts
    5,737
    3 vote no.
    https://forum-content.supercell.com/signaturepics/sigpic1628699_2.gif
    | TH11 | BK 50 | AQ 50 | GW 20 |

  5. #5
    Senior Member HoomanSA's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Persia
    Posts
    260
    4 vote no

    But it would be goof if you could transfer resources between your accounts !
    It would be like Newgame+ in other games

    Once your maxed our an account you would have a extra resources for starting your second account

    Also an option to request resources from clan mates , ir can be between 10k to 500k depends on townhall and trophy . and the cooldown would be 1 day or something

    Level 257Maxed TH12



  6. #6
    Pro Member Be A Legend's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Location
    Belgium, a beautiful town. Here, you can find the best Fries, chocolate, beer and waffles ever!
    Posts
    682
    Quote Originally Posted by HoomanSA View Post
    4 vote no

    But it would be goof if you could transfer resources between your accounts !
    It would be like Newgame+ in other games

    Once your maxed our an account you would have a extra resources for starting your second account

    Also an option to request resources from clan mates , ir can be between 10k to 500k depends on townhall and trophy . and the cooldown would be 1 day or something
    Recource donation is ruled out.

    5 vote no btw

  7. #7
    Centennial Club
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    On top of a rock under the sky
    Posts
    178
    6 vote no.

  8. #8
    Forum Elder
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2,837
    7 no they are different games played in different ways.

  9. #9
    8 votes no

  10. #10
    rowman's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    On a lenghty sabbatical
    Posts
    10,177
    Quote Originally Posted by Wardjjcountrygirl View Post
    make a "transfer station" where you can send x amount of troops between home base and builder base. Thus a fun way to combine bases a little more than just double cannons and adjustable archer towers.
    So please define x in terms which makes sense for both bases. Remember that home base units are defined in unit sizes, and any container for those troops (CC or Army Camp) is also defined by total unit space. Hence I can have mixed troops occupying that space. Meanwhile on the Builder Base, there are no unit sizes, nor camp sizes. Nor are there mixed unit containers, any camp contains one and only one troop type, number of troops contained within is determined by troop level.

    Now here is the kicker! The higher level the Builder Base troop, the more can be fit in a camp! So if you start equating those troops to a unit size (like the Main Base), the troops get smaller as level increases! So if I had a "Builder Base Army Camp" on my Main Base, I could only send 4 Sneaky Archers if level 3 Archers, but 14 can be sent if they are level 18? That does not make sense.

    Anyway, I also vote no for two reasons:
    1) Neither needed, nor desired.
    2) You provided us no information as to "how" it would could be performed, what is the mapping mechanism.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •