Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Clash friend list bug!

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Somewhere on the Earth
    Posts
    261
    Faced the same problem too, it's now fixed though. It doesn't load at first and after I closed the game and restarted it was gone but after I switched accounts they were back .

  2. #12
    Senior Member nerrad2's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    375
    Mine keeps working, then next time I look it stops again, started yesterday on both accounts, people in the clan are having the same problems

  3. #13
    Millennial Club
    Join Date
    May 2016
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,373
    If Iím not mistaken this has happened before. Give it time and itíll resolve itself.

  4. #14
    Forum Veteran Rak2180's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Limits like fear are often just an illusion
    Posts
    1,705
    No problem here.Friend list works fine for me
    Last edited by Rak2180; July 13th, 2019 at 11:34 AM.

  5. #15
    Forum Contender JusMe's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    amongst the stars
    Posts
    4,597
    Quote Originally Posted by GodlyMortal View Post
    If I’m not mistaken this has happened before. Give it time and it’ll resolve itself.
    This is correct - for most of my accounrs [all that I have checked so far] all is back to 'normal'

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Florida, USA
    Posts
    59
    I have a slightly different problem with friends list. I have some random ppl listed in there that are not my friends and I canít remove them from the list. The rest of my friends are correctly listed I think.

  7. #17
    Forum Champion BloodyIrishman's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    5,910
    Quote Originally Posted by malars View Post
    I have a slightly different problem with friends list. I have some random ppl listed in there that are not my friends and I can’t remove them from the list. The rest of my friends are correctly listed I think.
    Do they have the Facebook logo on their profile picture? When you click on them does an actual CoC account load up or do you get an error message?

    Level 18
    - 9,363/18,500| Master I
    BloodyIrishman - TH12 [Level 206] - #2 in TH12 Hall of Fame
    Follow this link if you're interested in joining!

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Florida, USA
    Posts
    59
    Quote Originally Posted by BloodyIrishman View Post
    Do they have the Facebook logo on their profile picture? When you click on them does an actual CoC account load up or do you get an error message?
    There are five accounts listed. No on Facebook logo. Yes an actual account comes up but it shows there they arenít a friend yet (button to add a friend displayed).

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Florida, USA
    Posts
    59
    Quote Originally Posted by BloodyIrishman View Post
    Do they have the Facebook logo on their profile picture? When you click on them does an actual CoC account load up or do you get an error message?
    I have three different accounts and the same 5 accounts are displayed in my social tab friends list on all 3 accounts.

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Florida, USA
    Posts
    59
    Quote Originally Posted by malars View Post
    I have three different accounts and the same 5 accounts are displayed in my social tab friends list on all 3 accounts.
    Bump. Do I need to report this issue in another way since itís not gaining any traction here?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •