Results 1 to 3 of 3

Thread: Base builder not saving changes/ losing base

  1. #1
    Senior Member Gorf's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Philadelphia area
    Posts
    292

    Base builder not saving changes/ losing base

    Iv have been having issues with multiple accounts. I open a base, make changes & hit save. It have been taking multiple times to save. Then when i reopen the base, sometimes it tells me “last editing session has been recovered”. WTH??? I saved and exited the base, why didnt it completely save and it wont allow me to cancel the editing. I need to rebuild the base.

  2. #2
    Forum Legend wotanwaton's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    right behind you
    Posts
    9,632
    maybe you had connection issues or you hitted save and exit and closed the game too fast.

  3. #3
    Senior Member Gorf's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Philadelphia area
    Posts
    292
    No, it continues to happen across multiple accounts. I hit save, typically check for any holes and exit. When i get back to main base management screen, it shows i have buildings to place. It just happened again where i placed 1 trap, whole base was placed & saved. When i went back in bc of the red bldg warning, entire base was removed and it says it saved my last edit session. If i hit cancel, it just leaves the blank playing field with all bldgs off & ready to be placed

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •