Results 1 to 4 of 4

Thread: Shovel bug ?

  1. #1
    Senior Member GUBLIN's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    In a van down by the river
    Posts
    364

    Shovel bug ?

    I used the shovel on 2 witches hats and now there back where they were before I moved them . , I thought maybe I mo ed them while connection was lagging or something but it shows I used the shovel, out 2 shovels
    It's just happened yesterday
    Thanks for any info
    Cheers

  2. #2
    Forum Legend wotanwaton's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    right behind you
    Posts
    9,828
    no one here has insight to your game files. are you sure you used the shovels and clicked the green "✅"?

  3. #3
    Senior Member GUBLIN's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    In a van down by the river
    Posts
    364
    Oops thought I was in bugs forum , my bad

  4. #4
    Forum Legend wotanwaton's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    right behind you
    Posts
    9,828
    Quote Originally Posted by GUBLIN View Post
    Oops thought I was in bugs forum , my bad
    yes you are in the correct section but it is a playerforum with few supercell community managers. they can and do collect reports but they cant look into your files. for real support you need to contact the ingame support.
    here on forum bug section you can get advices and opinions how to solve problems.


    edit:
    Contact In/Out of the Game

    E-Mail Contact Form
    Last edited by wotanwaton; 4 Weeks Ago at 10:11 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •