Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 47 of 47

  Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: Still No Fix For Missing CWL Medals

  1. #41
    Forum Elder
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Singapore, I love SG!
    Posts
    2,198
    Quote Originally Posted by TurmBo
    The most...
    Kind of irks me to know that someone with over 500 posts have never bothered to look into the forum rule sub-forum.

  2.   This is the last staff post in this thread.   #42
    Quote Originally Posted by TurmBo View Post
    Ajax said earlier in the thread that all known bugs are fixed, so I don't have confidence that any further work is being done in that regard.
    No I didn't. I said that two bugs were fixed
    Quote Originally Posted by Grill View Post
    But when something like an update is to be expected all stupid breaks loose and it just becomes an idiot storm of catastrophic proportion.
    Quote Originally Posted by Lady Maverick View Post
    Any more balance to th10 will make th10 broken...
    My stats (main account)

  3. #43
    Forum Champion
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    5,333
    Quote Originally Posted by Ajax View Post
    No I didn't. I said that two bugs were fixed
    Bugs are Indeed fixed, The Bug which caused People lose their CWL medals aren't Restored yet.
    CoC -> TH 9/BK 15/AQ 22/1282 Stars/ TH 9/BK 11/AQ 11/1282 Stars
    Brawl stars -> XP 135 / 19/21 Brawlers / PB 7.8K / 2.7k Victories / 800[Solo]150[Duo]Victories/RR 13m:14s!/BF 3m:25s/

  4. #44
    Fresh Spawn
    Join Date
    May 2016
    Posts
    2

    Unhappy CWL Reward Medals still missing

    Figure since I can't get support to respond to my in-game inquiries any more, I'll try the forums.
    I know this is an ongoing issue and I know a few others who suffer from it too.
    I'm just frustrated.

    I did not get the initial 50 from the video.
    We then did the first iteration of CWL, I got 275 medals as a reward.
    I spent 75 on builder potions.
    Leaving me with a balance of 200
    Then the video fix came in and I then had a balance of 50.
    That's it. I assume my balance would have been 250 but nope, just 50.
    I tried for several days to get it fixed via in game support but nothing other than "we're investigating"
    I proceeded to spend 45 more on builder potions and now am sitting at 5.
    I have never regained the missing balance of 200 which I lost when the video fix came in.

    The last response I got was about a week ago. Every other message I send gets closed without a response.

    Why can't this get fixed or at least address it directly with those who bring attention to it?

    Edit:
    I actually took screenshots of the reward screen at the time and found those.
    https://imgur.com/a/RMlheTB
    Last edited by RM2; 3 Days Ago at 04:27 PM. Reason: Link to images

  5. #45
    Trainee
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Living in Dream
    Posts
    24
    https://forum.supercell.com/showthre...4#post11963194

    Please check this out!!! also check for the latest update of the game in IOS or Playstore.. Let us know if your issue is resolved after updating the game...
    Please Note:-
    i got the fix...

    Edit: (Added)
    https://forum.supercell.com/showthre...date-Medal-Bug
    Last edited by naveen0109; 3 Days Ago at 04:42 PM. Reason: Added another updated Link

  6. #46
    Fresh Spawn
    Join Date
    May 2016
    Posts
    2
    Read my issue again. Because of the optional update that gave the tutorial video medals, I lost my reward medals.

  7. #47
    Forum Champion
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    5,333
    I think I'm never going to get back my Medals so better focus on next CWL

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •