Results 1 to 2 of 2

Thread: Base won't load starts me at th1 ?

  1. #1
    Fresh Spawn
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Florida USA
    Posts
    9

    Base won't load starts me at th1 ?

    I have a mini account I have had about 2+ years ( th 9 ) ..
    I was playing daily then stopped for about 2 weeks went bought new device ( traded in old one ) went to log it in and it is taking me to th 1 has my Google name come up and everything but won't load my th 9

    I went to gmail
    Logged in to check mail
    With user name n pw

    But still my village won't load

    Not sure of last date I played or last thing I upgraded
    But I do know login n pw

    Ideas / thoughts

    I ty in advance

    Also I have tried on 3 different devices same issue
    Last edited by CrazyEagIe; 5 Days Ago at 04:14 AM.

  2. #2
    Super Member Rak2180's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Searching for myself
    Posts
    834
    Have you done the factory reset of that onld device before giving it away?Are you sure that you have logged of google from your old device?
    Have you connected your mini to SC ID?

    You should contact player support and explain them the situation as clearly as you can.To know how to contact them click here.

    Click on the sig pic to solve an interesting puzzle

    Forum Rules - Contact support -Info for TH12
    FAQ-War Matchmaking - Proposed Clouds solutions



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •