Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: Clash of Clans Not Loading

  1. #21
    I hav a trouble issue with my account it has the latest version of game and I tried to open game on my frnds phone to but it didn't work and my problem was the game is loading completely but one opening. I followed the steps of help and support and I had done it nearly for more that 30 times but the problem didn't solve and this is actually worrying me from past two days and which has also happened to my brother's account from nearly one week. Plz let's me know the possibilities for my account I hav been in th 11 nearly max. Plz try to solve my problem and help me with it.
    Last edited by Sainadhsatya; June 10th, 2019 at 12:38 PM.

  2. #22
    Forum Master wotanwaton's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    right behind you
    Posts
    10,098
    Quote Originally Posted by Sainadhsatya View Post
    I hav a trouble issue with my account it has the latest version of game and I tried to open game on my frnds phone to but it didn't work and my problem was the game is loading completely but one opening. I followed the steps of help and support and I had done it nearly for more that 30 times but the problem didn't solve and this is actually worrying me from past two days and which has also happened to my brother's account from nearly one week. Plz let's me know the possibilities for my account I hav been in th 11 nearly max. Plz try to solve my problem and help me with it.
    do you live in china or region of it?
    Last edited by wotanwaton; June 10th, 2019 at 12:33 PM.

  3. #23
    Quote Originally Posted by wotanwaton View Post
    do you live in china or region of it?
    No. I live in India

  4. #24
    Forum Master wotanwaton's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    right behind you
    Posts
    10,098
    Quote Originally Posted by Sainadhsatya View Post
    No. I live in India
    than try the common steps:
    - change internet connection
    - clear cache
    - clear ram
    - turn off background apps
    - restart device
    - make sure you run the latest os
    - make sure you have the latest clash update
    - make sure your internet is good enough
    - uninstall and download the game again

    if it still not help contact the ingame support with an email.
    Contact In/Out of the Game

    E-Mail Contact Form

  5. #25
    Quote Originally Posted by Sainadhsatya View Post
    No. I live in India
    I am able to hear the sound as if a laoded village but my village is not loading

  6. #26
    Fresh Spawn
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by wotanwaton View Post
    do you live in china or region of it?
    How does living in China affect Clash of Clans?

  7. #27
    Forum Master wotanwaton's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    right behind you
    Posts
    10,098
    Quote Originally Posted by MaX77MuS View Post
    How does living in China affect Clash of Clans?
    china has their own regulations. google play login and supercell id are forbidden in china. clasher there used vpn (at their own risk) to play and werent able to to play in the last week unless they changed something in their login.

  8. #28
    Fresh Spawn
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by wotanwaton View Post
    china has their own regulations. google play login and supercell id are forbidden in china. clasher there used vpn (at their own risk) to play and werent able to to play in the last week unless they changed something in their login.
    I only ask because I have been clashing in China with 6 accounts for the past 5 years and never had a problem until this past week.

  9. #29
    Forum Master wotanwaton's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    right behind you
    Posts
    10,098
    Quote Originally Posted by MaX77MuS View Post
    I only ask because I have been clashing in China with 6 accounts for the past 5 years and never had a problem until this past week.
    https://forum.supercell.com/showthre...F-black-screen
    https://forum.supercell.com/showthre...ame-from-China

  10. #30
    Fresh Spawn
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    3
    Thanks wotan. Unfortunately, switching to the Chinese version is not an option since I do not speak/read Chinese.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •