Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Clan Castle at Town Hall 2

  1. #11
    Forum Superstar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    3,137
    cannon is compulsory in th1 isn't it?

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    50
    Quote Originally Posted by Mrlk View Post
    Well they have a clan castle so why not although who would want to go to war with a th2 base
    A lot of people would LOVE a TH2...or 10 at the bottom of their roster of one eagle and many 9.5s and 10.5s

    Quote Originally Posted by suhasbhat26 View Post
    cannon is compulsory in th1 isn't it?
    Yes. You can't bypass it. And you can't get a castle at TH2

    At the start of the game, you have exactly enough gems to gem to TH3 and gem a clan castle. I know because I made 10 accounts one night when xbl was down over a movie and started a 10v10 war lol. Took me all of 30 minutes
    Last edited by ChadTheMan; August 24th, 2017 at 03:41 PM.

  3. #13
    Forum Elder
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    In a competitive & cloudless Legend League
    Posts
    2,069
    Quote Originally Posted by FebruarySpawn View Post
    I would def rush as th2. Keep war weight low to draw lower town halls....
    The problem with that is that you'll also pull in enemy engineers.
    👊🏼 Mister 008, Co-Leader of Venum Elite 👊🏼 Mister 008- TH13.5, 68/70/50/5
    Walls:
    212 zap, 88 DE
    PR: 5573 🏆 #4896 🌎 and #262 🇺🇸

  4. #14
    Pro Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    527
    Quote Originally Posted by ChadTheMan View Post
    A lot of people would LOVE a TH2...or 10 at the bottom of their roster of one eagle and many 9.5s and 10.5s


    Yes. You can't bypass it. And you can't get a castle at TH2

    At the start of the game, you have exactly enough gems to gem to TH3 and gem a clan castle. I know because I made 10 accounts one night when xbl was down over a movie and started a 10v10 war lol. Took me all of 30 minutes
    Not sure if it is still possible, but it has been done. Check out the link below. Also check out clan DPRK (#COCCUUGV). Leader is a TH2.

    https://www.youtube.com/watch?v=d386tErd8iY

  5. #15
    Forum Veteran LordBrunothefirst's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    United States
    Posts
    1,956
    Quote Originally Posted by SirNeoGeo View Post
    Not sure if it is still possible, but it has been done. Check out the link below. Also check out clan DPRK (#COCCUUGV). Leader is a TH2.

    https://www.youtube.com/watch?v=d386tErd8iY
    You were able to do it during clashversary event I believe. Couple of my friends are th2 with a cc... you can war to clarify the above comments. Mainly the people who get it are donators and/or low trophy pushers.


  6. #16
    Forum Elder Reefus's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by ChadTheMan View Post
    And you can't get a castle at TH2
    Sure you can. As someone already said, buy a $0.99 resource pack with your th2 account.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •