Page 2 of 58 FirstFirst 12341252 ... LastLast
Results 11 to 20 of 578

  Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: Lost Connection Issues

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    369
    I keep disconnecting on my android devices. Both Clash of Clans and Clash Royale, and always at the same time.

  2. #12
    New Bloke/Chick
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    40
    Are you all using IOS devices?
    I'm using iPad 2 (second generation iPad), IOS 9.3.5

    I've tried these:
    • Restart the router
    • Restart the iPad
    • Reset the network setting on iPad
    • Change the IP from dynamic to static
    • Change the DNS to 8.8.8.8
    • Delete and reinstall the game
    • Logout and login the Game Center


    I have no luck so far. This problem started to happen straight after the last update (removal of Halloween theme).
    My other account (on android device, connected to the same network) is fine.
    IGN: Kaz Kiryu
    Ex-Clan: Zero Wars (#2QLJYGLU)
    Ex-Clan Website: http://zerowars.shibaweb.net
    CoC Website: http://cocstats.shibaweb.net

  3. #13
    Banned
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    261
    Quote Originally Posted by whizzopia View Post
    Are you all using IOS devices?
    I'm using iPad 2 (second generation iPad), IOS 9.3.5

    I've tried these:
    • Restart the router
    • Restart the iPad
    • Reset the network setting on iPad
    • Change the IP from dynamic to static
    • Change the DNS to 8.8.8.8
    • Delete and reinstall the game
    • Logout and login the Game Center


    I have no luck so far. This problem started to happen straight after the last update (removal of Halloween theme).
    My other account (on android device, connected to the same network) is fine.
    I'm playing on iOS too (iPad, not the newest iPad but running the latest iOS 10), and the issue also started occurring after the Halloween removal update. I don't have Android so can't comment on that.

  4. #14
    Fresh Spawn
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    9
    Add another to the list. Started having this problem a while ago, after the last major update it got worse and now after this Halloween whatever game is almost unplayable. Fix it SC!

  5. #15
    Fresh Spawn
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    6
    +1 IOS

    Facing the same issue frequently since the post Halloween Update.

    SC Please address the issue.

  6. #16
    I have no problem here...

  7. #17
    Banned
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Solyaris
    Posts
    124
    My 4th day starts with more connection lost issues. Contacting Sc support is useless as they don't understand it's not due to "weak connection" (their words).

  8. #18
    Im havung the same issue. Nothing wrong with the connection other than during attacks. Game keeps loosing connection during attacks

  9. #19
    Same issue here. I keep nexting for an hour; I only lose connection when i deploy my troops. The last 60 trophies to titans 1 took me a whole week to push. Whenever I am near 4680, I lose connection. :v

    After a week of frustration, I managed to be titan 1.

    Quote Originally Posted by whizzopia View Post
    I'm using home wifi. I don't have lost connection problem on my android tablet, but I'm having lost connection problem on my iPad.

    The lost connection happens only after dropping the troops. It never happens when I'm nexting. I can next for 5-10 minutes without problem.

  10. #20
    Fresh Spawn
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    6
    Reported to Supercell regarding the same, waiting for the response

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •